جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

رزم حسینی: در تأمین و عرضه پوشک بچه مشکلی نداریم

وزیر صنعت، معدن و تجارت در دیدار با اعضای انجمن تولیدکنندگان تیشو (محصولات سلولزی و بهداشتی) با بیان اینکه در تامین پوشک بچه مشکلی نداریم گفت: تشکیل کمیته‌ای برای پیگیری مسائل مرتبط با محصولات بهداشتی ضروری است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۴ - ۰۳ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 23
کد خبر: ۷۱۵۵۸

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا رزم‌ حسینی با بیان این مطلب، افزود: در این کمیته از نظر نخبگان، تشکل‌ها و بخش خصوصی برای ارائه راه حل های تخصصی در خصوص مسائل و مشکلات حوزه محصولات سلولزی و بهداشتی و تیشو استفاده شود.

وی همچنین با تاکید بر اینکه تصمیمات گرفته شده در وزارت صمت همواره با نظر بخش خصوصی و تشکل‌ها بوده است، بیان کرد: تصمیمات اخیر در خصوص سیاست‌های جدید صادراتی که سبب گشایش های خوبی در حوزه تامین اقلام مورد نیاز مردم و مواد اولیه کارخانجات شده است، نیز بر همین منوال با نظر موافق بخش خصوصی بوده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص تأمین مواد اولیه کارخانجات تیشو(محصولات سلولزی و بهداشتی)، بیان کرد: تولید کنندگان تیشو، محصولات سلولزی و بهداشتی می توانند تامین مواد اولیه خود را با استفاده از ابلاغیه‌های جدید صادراتی اعم از طریق ارز اشخاص یا واردات در مقابل صادرات انجام دهند و در کنار این‌ها از خطوط اعتباری با شرکت‌های تامین کننده خارجی نیز می‌توانید برای تامین مواد اولیه خود استفاده کنند.

در تأمین و عرضه پوشک بچه مشکلی نداریم

رزم حسینی در ادامه با اعلام اینکه در زمینه تولید و عرضه پوشک بچه مشکلی در کشور نداریم، گفت: بنابر آمار اعضای انجمن؛ تولید و عرضه پوشک بچه به خوبی در حال انجام می باشد و مردم نباید در این زمینه نگرانی داشته باشند.

وی همچنین با تأکید بر مصلحت تأمین و فراوانی کالا بر رونق تولید، اضافه کرد: تصمیمات در حوزه رونق تولید برای بهره مندی عموم مردم باید شجاعانه گرفته شود و خوشبختانه با اتخاذ این رویه کمبود کالا در کشور نداریم، اگر چه ممکن است به خاطر تغییر برخی متغیرهای اقتصادی گرانی‌های وجود داشته باشد.

وی تولید ثروت و کارآفرینی را مقدس و مورد تکریم دانست و بیان کرد: مسئولان نظام همواره بر این موضوع تاکید داشتند و مقام معظم رهبری، تولیدکنندگان و کارآفرینان را «عابدین» نامیدند که بر همین اساس وزارت صمت حمایت از تولید را وظیفه جدی و محوری خود می داند.

ارسال نظر